Pluggpluggplugg

Pluggar gärnet nu... Eller? ne erkänner att man sitter mer på facebook men har 4 frågor kvar av pappret :) Victora har typ alla ;) MOHAHHA!!! skja åka hem efter 4 så det inte är så mycket folk på bussen :D smaaart va ;) gjorde inget i morse som vi skulle men ska göra det nästa onsdag hoppas jag :) nu ska jag försöka skriva klart allt och skicka till mig själv så man kan göra det själv  hemma :D


alla kan inte få allt..

var för ett tag sen nere i borå och hälsade på min brorsdotter Vilhelmina min bror och hans sambo och min kusin Tor :) var  jättemysigt med att hålla en liten bebis igen :)


storebror ska nog duka ? :)

cecilia ska byta på lillan :)

både Mormor och Vilhelmina trivs :)

Kusin Tor och mamma Lena

Farfar och lillan myser (sovande)

bror och morbror ska ta sig en sup (skämt å sido för båda är ansvarsfulla pappor)

Tor :)

dålig bild men de älsta var barnvakter medans de "yngre" var i köket :)


det finns en grupp i vårat land..

sitter och lyssnar på gammal musik som man lyssnade på under ramsele tiden :/ för bak en i tiden och minnerna så himla mycket! gamla vänner, minnen, gamla kärlekar, deppning och de festerna ;) Medans jag gjorde det städadejag heeela min lägenhet så den är skinande ren, himmla stolt är jag :D
Ska vell kolla på lite gamla bilder också så minns man ännu mer :) både bra och dåligt att minnas tillbaka och sakna, få se hur man formades av allt som hänt en, är inte allt som är ont fast det gjorde ont då. Hoppas har det bra som gick i min förra klass alla jag var med förut bästa kompisar, killar och alla andra som jag umgådes  med :)



tiden var underbar och önskade att det kunde sluta bättre..

hehhe

min statistik har gått ner sig i underjorden ser jag pga mitt dåliga upd eller att jag inte alls skriver för jag verkligen inte har några bilder att ta till bloggen eller att man vill inte skriva idag var jag på skolan sen gick jag hem och låg på soffan ;) känner inte för det men ska iaf hem till malgovik idag men före det ska vi tydligen kolla på hockey så man får frysa om rumpan genom att sitta i ishallen ett braaa tag :( men blir nog kul ändå ;)



har ganska skönt schema fram till vecka 48 då vi börjar med tidiga mornar på torsdagar och sena fredagar :(

RSS 2.0