the girls best friend

ojojoj vad jag är slut på! vill igentligen tinte gå på jobbet men är ju så förbannat kul när man väl kommit dit! har nog bestämt mig på min inrikting men vet inte riktigt än hu det blir :) sitter och kollar tv och bara tar det lugnt ska göra engelska och idrott men behöver hjälp med den så ska be tom om hjälp när jag kommer hem :) åååh längtar hemn men blir kvar i sorsele tills på söndag eftermiddag sen får jag åka hem :)

tjenatjena

blev sen kväll igår kom hem 20 över 10 så hade ingen lust att blogga blev att kolla bb och sen sussa:) idag har jag varit i Kåtan och kollat på isbanan :) Har serverat kineser mat och det blev vårrullar och kyckling även soppa :) Luktar som en eld rök vilket inte är jätte bra för hade min dun jacka :'(
aja har inte min dator så har  inga bilder att njuda på :'(

FÖRBANNAD!

åååh dumma förrskylniing som fortsätter skaver på mig men måste ändå åka till vilda och sedan vidare mot sorsele -.- varit skönt att få vara hemma några dagar och ta det bara lugnt :)


BB!!

nu är det dags för nånting jag har längtat efter <3


14 dagar

yeaaa ni har vell inte glömt att man snart fyller år ;) 17år -.- ååh sen BARA ett år till då är man 18 :DDD yeaaa :p känns nästan segt att fylla år bara för att finns inget att längta till :'( men snart är det lov iaf :)


BEBIS

åååh vad jag saknar mitt hjärta <3


vill pussas på honom snart :'( <3<3

nomminomminom



Denna + mjölk + cakeboss :)

Recept:
3 ägg
2dl strösocker
3dl mjöl
175g osaltat smör eller margarin
1tsk vaniljsocker

Topping:
225g osatat smör eller margarin
2dl florsocker
3msk kakao
1msk mjölk

Ugn på 175 grader C.
Muffinsarna:
Vispa samman de 5 första ingredienser med elvisp till en luftig smet. Fördela i formarna och grädda 15 min eller tills muffinsarna har rest sig och fått fin färg. Låt muffinsarna svalna innan du lägger på glasyren :)

Glasyren:
Lägg smör, florsocker, kakon och mjölken i en skål och vispa till en slät blandning, skeda allt till en spritspåse och tryck ut smeten på muffinsarna.
Till gratenering kan du anv. nonstop eller nått annat du har hemma :)

2/2

http://9gag.com/gag/2810437

åååh 9gag är det bästa <3 :):):):):)

21 i andra

tjenatjena mittbena! har ju INTE skrivit pga ingen ork plus har varit i sorsele och har inget nätverk på min dator :'( men sitter iaf hemma nu och i morogn ska man på praoen igen :) igår låg man inne hela dagen och i söndags var vi upp till sagatun med skotern. dom här veckorna har nästan ingenting hänt faktiskt och jag har börjat tränat!! :o
lite bilder




bjuder inte på något mer har massor med bildewr på mobilen MEN de orkar jag inte fixa upp nu :)

RSS 2.0